Kik járnak a legjobban az árfolyamgáttal?

2012. április 2.

Előző bejegyzésemben írtam az árfolyamgátban rejlő lehetőségekről, hogyan tudja a legtöbb hasznot kihozni az állami könnyítésből.

De kinek is éri meg igazán a rögzítés?

A legjobban azok az adósok járnak, akik eleve kombinált hitelt vettek fel. Vagyis a banknak csak kamatot törlesztenek és a kölcsön tőke részét vagy egy lakástakarék-pénztárba, vagy egy befektetéssel kombinált életbiztosításba fizetik a futamidő első felében.

Miért is jó ez most nekik?

Mint korábban is írtam, a rögzítés utáni különbözet kamat részét egy az egyben elengedik a bankok, a tőke rész viszont gyűjtőszámlára kerül. Azonban aki a banknak eleve nem törleszt még tőkét, ott nincs mit erre a számlára félretenni, így nem halmozódik 5 éven át újabb tartozás. Nagyszerű, ugye?

Mindemellett továbbra is javaslom a megspórolt rész visszaforgatását, úgy járhat hosszútávon is a legjobban. Ha szeretné tudni, hogy mibe érdemes befektetni a különbözetet, kérjen visszahívást!

 


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2009-2014 Raák Bálint
Minden jog fenntartva!

Facebook

Twitter

Youtube

Kapcsolat

Telefon: +36-30-280-8827
Fax: +36-1-411-1127
E-mail: raak.balint[kukac]vagyonitanacsado.hu
PSZÁF nyilvántartási szám: 106090535188

Céginformációk