Befektetés

A jegybanki alapkamat folyamatos csökkentésével bankban tartott megtakarításai csak értéküket vesztik. Ma az MNB alapkamat 2,1%*, ennek megfelelően alakul bankjában a lekötött betétek kamata is. Ha ebből levonjuk az inflációt, a 16%-os kamatadót és a 8%-os egészségügyi hozzájárulást, majd a pénz elköltésekor keletkező kp. felvételi díjat vagy átutalási tranzakciós illetéket, akkor nagy valószínűséggel csak bukni fog a lekötésen. De akkor mi a megoldás? Hol gyarapítsa vagyonát, ha nem a bankban?

Számos befektetési forma létezik: csoportosíthatjuk őket időtáv szerint, így megkülönböztetünk rövid-, közép-  és hosszú távú befektetéseket. De válogathatunk várható hozam és kockázat alapján alacsony-, közepes- és magas kockázatú lehetőségek közül. Megkülönböztetünk egy összegű, illetve rendszeres megtakarításokat.

Mik az Ön igényei, elvárásai? Segítek hozzá megtalálni az ideális befektetési formát. Keressen bizalommal, vagy kérjen visszahívást!

* Forrás: www.mnb.hu 2014.07.23.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2009-2014 Raák Bálint
Minden jog fenntartva!

Facebook

Twitter

Youtube

Kapcsolat

Telefon: +36-30-280-8827
Fax: +36-1-411-1127
E-mail: raak.balint[kukac]vagyonitanacsado.hu
PSZÁF nyilvántartási szám: 106090535188

Céginformációk