Karrier

A növekvő igényekre való tekintettel folyamatosan bővítem fiókhálózatomat, és ehhez keresek rátermett munkatársakat csapatomba. Célom, hogy Magyarországon belül minél több embernek tudjunk közösen segíteni, fejlesztve ezzel a hazai – ma még igencsak gyerekcipőben járó – pénzügyi kultúrát.

A velem dolgozó munkatársak saját céljaikért dolgoznak, melyek által olyan tapasztalatot szerezhetnek, amelyet kevés egyéb munkahelyen van lehetőségük elsajátítani. A pénzügyi tanácsadói életforma célokat ad a mindennapokhoz, motivációt és önismeretet.

Hivatásunk, hogy megtaláljuk ügyfeleinknek minden felmerülő kérdésére és problémára a megfelelő megoldást.

Fő- vagy akár mellékállású pozícióban kiváló szakmai gyakorlat pénzügy, gazdaság, kommunikáció területén tanuló hallgatóknak, de nem előfeltétele a jelentkezésnek, hiszen több év gyakorlati tapasztalatát tudom átadni. Így az ingyenes átképzésnek köszönhetően, ha nem is rendelkezik gazdasági területen szerzett tapasztalattal, rövid időn belül kiismerheti magát az alábbi területeken:

  • bank
  • biztosítás
  • lakás előtakarékosság
  • hitel
  • befektetés
  • állami támogatások és adó visszatérítések

A munkavégzéshez szükség van hatósági minősítésre (PSZÁF vizsga). Természetesen a vizsgára való felkészülésben segítséget biztosítok új munkatársaim számára.

A hatósági vizsga alól a diplomával rendelkezők mentesülnek, így ha Ön diplomás, az előnyt jelent a pályázásnál, de NEM előfeltétel a felsőfokú végzettség.

Jelentkezzen, próbálja ki magát!

 

Jelenleg az alábbi pozíciókra pályázhat:

- pénzügyi elemző (Budapest)

- fiókvezető (Budapest)

- pénzügyi elemző (Győr)

- fiókvezető (Győr)

Jelentkezzen, próbálja ki magát! Küldje el fényképes önéletrajzát az alábbi e-mail címre:

hr@vagyonitanacsado.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2009-2014 Raák Bálint
Minden jog fenntartva!

Facebook

Twitter

Youtube

Kapcsolat

Telefon: +36-30-280-8827
Fax: +36-1-411-1127
E-mail: raak.balint[kukac]vagyonitanacsado.hu
PSZÁF nyilvántartási szám: 106090535188

Céginformációk