Rólam

Raák Bálint vagyok, független pénzügyi tanácsadó.

A Budapesti Gazdasági Főiskolán végeztem gazdasági elemzőként. A főiskola éveiben kezdődött tanácsadói szárnypróbálgatásom, mely nem sokkal később hivatásommá vált. Több, mint 10 éve kalauzolom el ügyfeleimet a pénzpiac útvesztőiben, megmutatva számukra az ideális irányt, ami céljaik eléréshez vezet.

Manapság az ember rengeteg  megkeresést kap a különböző pénzintézetektől. Persze mind azt állítja, hogy a saját terméke, szolgáltatása a legideálisabb az Ön számára. Éppen ezért, az ajánlatok között eligazodni sokszor igencsak nehéz feladat. Időigényes, olykor szakértelmet, háttértudást is igényel.

Pont ezt a terhet vagyok hivatott levenni az Ön válláról. Csapatommal folyamatosan vizsgáljuk a teljes pénzpiacot, és kiszűrjük a legérdekesebb lehetőségeket, amik valóban az Ön céljait szolgálják, nem pedig a pénzintézetek – egyébként is busás – hasznát gyarapítják. Legyen szó hiteléről, megtakarításairól, otthonáról, nyugdíjáról, gyermeke jövőjéről vagy állami támogatásokról.

Naprakészen, átláthatóan és objektíven, 3 városban: Budapest, Győr, Székesfehérvár.

Kövesse figyelemmel oldalamat, mert számos olyan pénzpiaci újdonságot, tippet, praktikát ismerhet meg, amik tényleges anyagi hasznot hozhatnak az Ön számára. A napi aktualitásokkal kapcsolatban a sajtóban (MTV, Duna TV, Kossuth Rádió, Lánchíd Rádió, hirado.hu) is gyakran kérik ki véleményemet. A korábbi interjúkat ide kattintva tekintheti meg.

“Jobb a pénzről egy órát beszélgetni, mint egy hónapot dolgozni érte.”

André Kostolany alapján

Eddig több mint 1100 ügyfelünknek tudunk segíteni. Hívjon Ön is bátran, kérjen időpontot! A konzultáció díjtalan!


Adatait bizalmasan kezeljük. A visszahívás semmire sem kötelezi Önt, a szolgáltatás ingyenes.
 

4 hozzászólás Rólam

 1. Szilàgyi Virág

  Szia Bàlint!
  Csak most làttam ezt a honlapot! Zseniàlis!!! Nagyon gratulàlok! Hihetetlenül profi!
  Tovàbbi sok sikert!
  Pusziii
  Viràg

 2. V.Nagy Ágnes

  Tisztelt Raák Úr!

  Örömmel találtam rá honlapjára, egy kérdésben kérem véleményét.Az AXA Banknál az ismert okok miatt (OKÉ számlákra váltás) kénytelen vagyok megszüntetni a számlámat,mivel diszkriminatív módon emelik a kikeresetűeknek a díjakat.Én ezek közé tartozom.
  A problémám:
  Még az ELLA Banknál kezdtem,régi ügyfél vagyok, az annak idején leadott aláírásom “küllemére” nem emlékszem,sok-sok év telt el azóta,amikor ott aláírtam.Emiatt visszadobta az AXA a számlamegszüntetési kérelmemet arra hivatkozva,hogy nem egyezik az aláírásom az eredeti mintával.Elképesztő!Jól tudom,hogy ez is csak egy trükk,húzzák az időt, hogy kifussak az ingyenes felmondási határidőből.
  Mit tehetek?

  Hálásan köszönöm,ha lesz ideje válaszolni,
  tisztelettel üdvözli V.Nagy Ágnes

  • Raák Bálint

   Tisztelt V. Nagy Ágnes!

   Ebben az esetben azt tudja tenni, hogy felkeresi az Önhöz legközelebb eső AXA régióközpontot (https://www.axa.hu/hu/regiokozpontok) és személyesen új aláírásmintát ad le. Ezt követően ott már akár a számlát is rögtön meg tudja szüntetni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2009-2014 Raák Bálint
Minden jog fenntartva!

Facebook

Twitter

Youtube

Kapcsolat

Telefon: +36-30-280-8827
Fax: +36-1-411-1127
E-mail: raak.balint[kukac]vagyonitanacsado.hu
PSZÁF nyilvántartási szám: 106090535188

Céginformációk